Ugrás a tartalomra

40 ezerszer köszönöm megtisztelő bizalmukat, támogatásukat!

2022.11.14
06:58
2022.11.14
07:10
Forrás
Facebook
Számítunk egymásra - írta tegnap esti Facebook bejegyzésében Pásztor István.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a nemzeti tanácsi választási értékelő sajtótájékoztatót követően osztotta meg a posztot. Bár a sajtótájékoztatón számokról nem beszélt, a bejegyzésből arra lehet következtetni, hogy a szavazatok száma, amit a VMSZ bezsebelt a választásokon eléri a 40 ezret.

nemzeti tanácsi választások
Pásztor István
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.