Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

4,2 millió euró fejlesztési támogatás érkezett Begaszentgyörgy községbe

2020-06-11
22:37
2020-06-11
22:44
Forrás
Pannon RTV
Meg kell teremteni az itthon maradás feltételeit - mondta Dobai János a Közügyekben.

A Vajdasági Magyar Szövetség begaszentgyörgyi listavezetője szerint a község mind a négy magyar településről, Tordáról, Magyarittabéről, Tamásfalváról és Udvarnokról is vannak közösségileg elkötelezett jelöltek a június 21-i választásokon indított listán. A községben több hagyományőrző rendezvényt is tartanak, amelyek hozzájárulnak az ottani közösség összefogásához. Az iskolákat, a templomokat is újítani fogják az elkövetkezendő időszakban.

Választások 2020
Begaszentgyörgy
Dobai János
Magyarittabé
Prosperitati Alapítvány
Udvarnok
Torda

Most

14:49, Frissítve: 15:02

Ülésezett a magyarkanizsai KKT

26 millió dinárral növekedett Magyarkanizsa község költségvetése január és szeptember között a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Egyebek között erről is szó esett a Községi Képviselő-testület ülésén.

Népszerű

Segítsünk a Surányi családnak

Tűzifa, építőanyag, meleg ruha, étel - mindez hiányzik a nehéz sorsú szabadkai Surányi család otthonából. A hattagú családnak nagy szüksége lenne segítségre.

A szerb-magyar határátlépés szabályai

A 2020. november 4. után lejáró okmányok a veszélyhelyzet miatt Magyarország területén további 60 napig használhatók maradnak, de azokat külföldön nem fogadják el - mondta a Közügyekben Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.