Ugrás a tartalomra
Youtube

„'56 szelleme fundamentumként szolgál mindenki számára, aki a nemzetért dolgozhat”

2017.11.04
16:00
2017.11.04
16:14
Forrás
MTI
Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő Budapesten, a nemzeti gyásznapon tartott megemlékezésen tartott beszédet.

Ma már Magyarország önálló, és '56 szelleme fundamentumként szolgál mindenki számára, aki a közért, a nemzetért dolgozhat - hangoztatta a képviselő.

Kucsák László azt mondta: az akkori rendszert az egész magyar nép söpörte el; a világon páratlan szabadságharc bontakozott ki, amely azért indult, mert a nemzet szabadon akart dönteni arról, miként éljen.

A XVIII. kerületi Hargita téri 1956-os emlékműnél tartott megemlékezésen Ughy Attila, a kerület Fidesz-KDNP-s polgármestere is részt vett. A nemzeti gyásznapon Magyarország-szerte tartottak megemlékezéseket, Budapesten pedig a Terror Háza Múzeumnál, a Hősök falánál egész nap gyertyagyújtással tisztelegtek az áldozatok emléke előtt. Este a Szent István Bazilikában emlékkoncerttel készültek.

Kucsák László
Fidesz
nemzeti gyásznap

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.