Ugrás a tartalomra
Pixabay

5,8 millió euró a tokiói nagykövetség épületének eladásából

2019-02-18
11:20
2019-02-18
11:29
Forrás
Tanjug
Tito manhattani lakása után eladták a volt Jugoszláv Szocialista Szövetségi Köztársaság egykori tokiói nagykövetségének épületét is.

Az értékesítés Szerbiának 5,8 millió euró hoz. Az épület eladására vonatkozó szerződést január utolsó napján írták alá. Ez alapján az új tulajdonosnak 14,7 millió eurót kell fizetnie. A vagyonelosztási megállapodás alapján ennek az összegnek 39,5 százalékát kapja meg Szerbia.

Szerbia

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.