Ugrás a tartalomra

65 milliárd forintnyi egészségipari fejlesztés indult Magyarországon

2021.01.13
10:33
2021.01.13
10:43
Forrás
MTI
Az elmúlt öt hónapban 46 egészségipari beruházást segített a magyar kormány 50 milliárd forint támogatással, ennek eredményeként 65 milliárd forintnyi fejlesztést indítottak az egészségiparba beszállító magyar cégek - közölte Varga Mihály.

A magyar pénzügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videójában kiemelte, olyan termékek előállítását támogatják, amelyek az ország önellátását erősítik, egyben a külpiacra lépés lehetőségét is megteremtik a magyarországi gyártóknak. A közlés szerint egyebek mellett a gumikesztyűk, maszkok, gyógyszerek, fertőtlenítők, lélegeztetőgépek, orvosi műszerek gyártásában növelik az ország kapacitásait. Ezek a beruházások munkahelyeket védenek, valamint a gazdaság újraindítását segítik - tette hozzá Varga Mihály.

egészségipari
fejlesztés
Varga Mihály

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.