Ugrás a tartalomra

Áder: A bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között

2018.02.21
21:34
2024.03.19
08:38
Forrás
MTI
A bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között - mondta Áder János magyar államfő a Magyar Honvédség 170 éves évfordulója alkalmából rendezett gálaesten, szerdán.

A Magyar Honvédség születésének emlékévében azt kívánta, hogy mindig legyenek, akik hivatásuknak választják a haza védelmét, és megszolgálják a beléjük vetett bizalmat. A honvédség főparancsnokaként Áder János méltatta azt is, hogy jelenleg tizennégy országban vannak jelen katonáik, hogy teljesítsék a szövetségesi kötelezettségeket. A honvédség tagjai eddig mindenhol megmutatták, hogy a magyarok tudására, elszántságára és áldozatvállalására számítani lehet - fogalmazott a köztársasági elnök.

Áder János
Honvédség

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.