Ugrás a tartalomra

Áder János beszédet mond az ENSZ klímakonferenciáján

2019.09.22
09:27
2024.03.19
08:48
Forrás
MTI
Áder János magyar köztársasági elnök szeptember 22 és 26 között az Egyesült Államokba látogat, ahol részt vesz az ENSZ klímacsúcsán és közgyűlésén - tájékoztat a Köztársasági Elnöki Hivatal.

A magyar államfő szeptember 23-án beszédet mond az ENSZ klímakonferenciáján. Az ENSZ-közgyűlés általános vitájának megnyitóját követően a magyar köztársasági elnök egyéb elfoglaltságai mellett megbeszélést folytat majd Antonio Guterres ENSZ-főtitkárral is.

Áder János
ENSZ
klímakonferencia
Egyesült Államok

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.