Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Adóreformra van szükség Szerbiában

2018-06-13
09:09
Forrás
Tanjug
Folytatódtak kedden is a Nemzetközi Valutaalap delegációjával való egyeztetések Belgrádban. Siniša Mali pénzügyminiszter James Roaffal, az IMF küldöttségének vezetőjével tárgyalt.

Megállapították, hogy adóreformra van szükség Szerbiában, mert enélkül nem folytatódhat a gazdasági növekedés és a munkahelyteremtés. A pénzügyi reformokat is folytatni kell - figyelmeztetett az IMF képviselője. A küldöttség még ma marad Belgrádban.

Szerbia
adóreform
Siniša Mali
IMF

Most

12:32, Frissítve: 12:52

A formát öltött ihletek a falon

Carpe diem címmel nyílt meg Sofija Simić képkiállítása a szabadkai Magyar Médiaház földszinti tanácstermében. A festményeket egy hónapig tekinthetik meg az érdeklődők az Ago Mamužić utca 11-ben.
10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.