Ugrás a tartalomra

Aktuális tervekről és projektekről

2021.06.29
20:15
Forrás
Tanjug
Aktuális tervekről és projektekről tárgyalt ma Szabadka vezetőségével Marija Obradović, államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter Belgrádban.

Stevan Bakić szabadkai polgármester és Marija Ušumović Davčić, a szabadkai közigazgatási hivatal vezetője a miniszterrel való megbeszélést követően azt mondta, a város szolgáltatásainak fejlesztésére és már projektek finanszírozására is nyitott az illetékes minisztérium. Marija Obradović, államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter továbbá arról beszélt, ezentúl rendszeresen egy asztalhoz ül majd a szerbiai helyi önkormányzatok vezetőivel.

önkormányzati
önkormányzat
Marija Obradović
Stevan Bakić

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű