Ugrás a tartalomra
Pixabay

Albánia tavasszal megnyitja Koszovóval határos átkelőhelyeit

2019-01-12
15:06
Forrás
Szerbiai RTV
A schengeni szabályoknak megfelelően Albánia tavasszal megnyitja Koszovóval határos átkelőhelyeit - jelentette be Edi Rama albán kormányfő.

Mint mondta, a szerb és a koszovói belügyminisztérium technikai együttműködése garantálja majd a szabad mozgás lehetőségét. Hozzátette, nincs szó más standardokról, amelyeket biztosítanának a koszovóiaknak, ugyanazon szabályok szerint járnak majd el mint bármilyen olyan országgal, amelynek joga van részt venni a vízumliberalizációs folyamatban.

Albánia
Edi Rama

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.