Ugrás a tartalomra
Tanjug/Instagram/BuducnostSrbijeAV

Aleksandar Vučić: Az év végéig elkészül a gázvezeték

2020.10.13
15:46
2020.10.13
15:57
Forrás
Szerbiai RTV
Az orosz nagykövetet fogadta a szerb elnök.

A szerb-orosz kapcsolatok és a kétoldalú együttműködés volt Aleksandar Vučić és Alekszandr Bocan-Harcsenko megbeszélésének középpontjában. A szerb elnök arról tájékoztatta Moszkva belgrádi nagykövetét, hogy az ország feltett szándéka az épülőben levő gázvezeték befejezése az év végéig. Szóba kerültek a washingtoni és brüsszeli tárgyalások is. Bocan-Harcsenko beszámolt az orosz koronavírus-vakcina fejlesztésének előrehaladásáról, és arról biztosította a szerb elnököt, hogy Szerbia polgárai számára is elérhető lesz a védőoltás. Egyetértésüknek adtak hangot, hogy vakcina nélkül nehezen kerekedik felül az emberiség a kóron.

gázvezeték
orosz
Moszkva
nagykövet
Alekszandr Bocan-Harcsenko

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.