Ugrás a tartalomra

Aleksandar Vučić fogadta Charles Michel belga miniszterelnököt

2018.04.24
17:29
2024.03.19
08:33
Forrás
Tanjug
Szerbia államfője elmondta, a belga miniszterelnök néhány új javaslatot is tett Szerbia európai integrációjára vonatkozóan, azonban ezek még egyelőre titkosak.

Charles Michel szerint őszinte és közvetlen tárgyalást folytattak a szerb államfővel. A belga kormányfő hozzátette, Szerbia az egyik legfontosabb tényező a Balkánon.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Beszéltünk az országok közötti bilaterális kapcsolatról, amely jó. A kereskedelmi forgalmunk a kétszeresére nőtt az elmúlt tíz évben, ma 542 millió euró. Ami szintén fontos, az a kapcsolattartás az emberek között, növekszik a turisták száma. A Belgiumból érkező turisták száma 38,5 százalékra emelkedett az előző évhez képest. Tehát nyolcezerről 12 és félezerre, plusz 800 ember, akik hajóval érkeztek Szerbia területére. Arra számítunk, hogy ez a szám tovább növekszik.”

Aleksandar Vučić
Charles Michel
belga miniszterelnök
szerb államfő

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.