Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić reagált a Dveri képviselőjének fenyegetésére

2018-10-18
14:14
2018-10-18
17:20
Forrás
Pannon RTV
A szerb elnök elmondta, semmi meglepőt nem talál Srđan Nogo viselkedésében, hiszen a Dveri koalíciójának egyik vezető személyisége nem is olyan régen szabályos katonai puccsot tervezett ellene.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Az, hogy engem fellógatnának, rendben van, de nem fogom megengedni, hogy nők felakasztásáról beszéljenek. Egyesek nem akarják megvédeni Ana Brnabićot, mert Ana Brnabić nem más emberek, vagy országok felé hűséges, hanem a saját kormánya, a saját országa felé lojális. Szégyen, hogy azok sem védik meg, akiknek ez a kötelessége.”

Aleksandar Vučić

Most

16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.