Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić reagált a Dveri képviselőjének fenyegetésére

2018-10-18
14:14
2018-10-18
17:20
Forrás
Pannon RTV
A szerb elnök elmondta, semmi meglepőt nem talál Srđan Nogo viselkedésében, hiszen a Dveri koalíciójának egyik vezető személyisége nem is olyan régen szabályos katonai puccsot tervezett ellene.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Az, hogy engem fellógatnának, rendben van, de nem fogom megengedni, hogy nők felakasztásáról beszéljenek. Egyesek nem akarják megvédeni Ana Brnabićot, mert Ana Brnabić nem más emberek, vagy országok felé hűséges, hanem a saját kormánya, a saját országa felé lojális. Szégyen, hogy azok sem védik meg, akiknek ez a kötelessége.”

Aleksandar Vučić

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.