Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić reagált a Dveri képviselőjének fenyegetésére

2018-10-18
14:14
2018-10-18
17:20
Forrás
Pannon RTV
A szerb elnök elmondta, semmi meglepőt nem talál Srđan Nogo viselkedésében, hiszen a Dveri koalíciójának egyik vezető személyisége nem is olyan régen szabályos katonai puccsot tervezett ellene.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Az, hogy engem fellógatnának, rendben van, de nem fogom megengedni, hogy nők felakasztásáról beszéljenek. Egyesek nem akarják megvédeni Ana Brnabićot, mert Ana Brnabić nem más emberek, vagy országok felé hűséges, hanem a saját kormánya, a saját országa felé lojális. Szégyen, hogy azok sem védik meg, akiknek ez a kötelessége.”

Aleksandar Vučić

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.