Ugrás a tartalomra

Aleksandar Vučić: Remélem, hogy a következő év minden polgárunk számára sikeresebb lesz

2022.12.25
15:42
Forrás
Tanjug
Szerbia elnöke ma összefoglalta a végéhez közeledő viharos hét benyomásait, és reményét fejezte ki, hogy 2023 minden polgárunk számára sikeresebb lesz.

A mögöttünk álló hét szomorúságban telt Siniša Mihajlović halála miatt, ami mégis emlékeztetett minket az örömre, amit a nagyszerű Miha mesteri játékkal az előző évtizedekben jelentett – írta Vučić Instagram-bejegyzésében. Külön hangsúlyozta, hogy a koszovói szerbek Szent Miklós napját a barikádokon ünnepelték, azzal a vággyal, hogy úgy éljenek, mint a civilizált világ többi része – szabadon, gyermekeik életét és perspektíváját védve.

Aleksandar Vučić
Szerbia

Most

13:41, Frissítve: 13:59

Ökumenikus imahét Hertelendyfalván

A Krisztus-hívők egységéért tartottak összejövetelt a helyi vallási közösségek tagjai Hertelendyfalván az Imahét keretében. Az evangélikus, katolikus és református egyháztagok együtt énekeltek és imádkoztak.
12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.