Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Aleksandar Vulin: Biztos vagyok benne, hogy Vučić rendben lesz

2019-11-16
10:41
Forrás
Tanjug
Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, de nem azért, mert Aleksandar Vučić követné az orvosok utasítását, hanem, mert erős és keményfejű - nyilatkozta a Pink televíziónak Aleksandar Vulin.

Szerbia védelmi minisztere a szerb államfő kórházba kerülése kapcsán beszélt. Kiemelte: az elnök erős, és gondot visel az egészségügyi állapotáról, ezért az orvosok csak ünnepélyeken és hivatalos eseményeken léphettek oda hozzá.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vučić
kórház

Most

12:02, Frissítve: 12:12

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.
08:23, Frissítve: 08:29

Örök tél filmbemutató

Az Örök tél című magyar történelmi filmdrámát mutatták be péntek este Magyarkanizsán. A film Havasi János Lánykák, az idő eljárt című novellája alapján készült.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.