Ugrás a tartalomra
Tanjug/Védelmi Minisztérium/Damir Banda

Aleksandar Vulin és a delegációja nem léphet be Koszovóba

2019-07-10
09:48
2019-07-10
18:02
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia védelmi minisztere, valamint a védelmi minisztérium és a Katonai Kórház delegációja nem látogathatja meg a Kosovska Mitrovica-i Klinikai Központot – áll a védelmi minisztérium közleményében.

A tárca illetékesei nem kaptak engedélyt a Kosovska Mitrovica-i Klinikai Központ meglátogatására, pedig Ramush Haradinaj a múlt héten azt mondta a szerb kormányfőnek, hogy nem igaz a hír, mely szerint minden szerbiai tisztségviselőnek megtiltották a belépést Koszovó területére.

A közleményben kiemelik, ismét bebizonyosodott, hogy Ramush Haradinaj hazudik. Hozzáteszik, a látogatás kizárólag humanitárius célokat szolgált volna, amely során a belgrádi Katonai Kórház és a Kosovska Mitrovica-i Klinikai Központ közötti együttműködést kívánták elmélyíteni.

Aleksandar Vulin, védelmi miniszter, Szerbia: „Ez csak egy újabb bizonyíték arra, hogy Ramush Haradinaj mekkora hazug. Emlékeztetem önöket arra, hogy a miniszterelnökünknek azt mondta, nem igaz, hogy a szerb tisztségviselőknek tilos belépniük Koszovó területére. Tessék, még egy hazugságot lelepleztünk, még egy hazugság mutatkozott meg, és ez a megállapodásaink egy újabb megsértése, de nem ezzel szegték meg a leginkább a megállapodásainkat. Nem hozták létre a Szerb Községek Közösségét, megsértették a brüsszeli megállapodást. Hashim Thaçi olyan ember, aki nyíltan megmondta, hogy hazudott, amikor aláírta a brüsszeli megállapodást, de esze ágában sem volt, hogy megtartsa a szavát, esze ágában sem volt teljesítenie azt, amit aláírt.”

Aleksandar Vulin
Koszovó

Most

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pöcegödörbe dobta kisbabáját

Megölte újszülött gyermekét egy 25 éves nő az Apatin melletti Szondon. Sajtóinformációk szerint az anya a csecsemőt az udvarban található szennyvízgödörbe dobta.