Ugrás a tartalomra

Alternatívát szeretne felkínálni a vajdasági polgároknak az Elég volt Mozgalom

2019-04-09
17:44
Forrás
Pannon RTV
Egy alternatívát szeretne felkínálni a vajdasági polgároknak az Elég volt - Dosta je bilo Mozgalom vajdasági szervezete, a Magyar Mozgalom és a Vajdasági Mozgalom szerveződése.

Ezt nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában Maglai Jenő. Szabadka Polgári Mozgalmának önkormányzati frakcióvezetője kifejtette: az itt élők érdekeit szeretnék szolgálni, és olyan lépésekre készülnek, amelyekkel ezt elérhetnék. Terveik között szerepel a vízlecsapolási illeték megszüntetése. A tartományi adminisztrációt is csökkentenék, átláthatóbbá tennék bizonyos szervek munkáját - tette hozzá Maglai. A politikus kiemelte: azt szeretnék, ha törvények által is biztosítva lenne Vajdaság fejlődése. Kifejtette: támogatják az ellenzéki tüntetéseket, mert mint mondja, ez a hatalom nem fog békés úton visszalépni - húzta alá Szabadka Polgári Mozgalmának önkormányzati frakcióvezetője.

Maglai Jenő
Elég volt Mozgalom

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.