Ugrás a tartalomra

Alternatívát szeretne felkínálni a vajdasági polgároknak az Elég volt Mozgalom

2019-04-09
17:44
Forrás
Pannon RTV
Egy alternatívát szeretne felkínálni a vajdasági polgároknak az Elég volt - Dosta je bilo Mozgalom vajdasági szervezete, a Magyar Mozgalom és a Vajdasági Mozgalom szerveződése.

Ezt nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában Maglai Jenő. Szabadka Polgári Mozgalmának önkormányzati frakcióvezetője kifejtette: az itt élők érdekeit szeretnék szolgálni, és olyan lépésekre készülnek, amelyekkel ezt elérhetnék. Terveik között szerepel a vízlecsapolási illeték megszüntetése. A tartományi adminisztrációt is csökkentenék, átláthatóbbá tennék bizonyos szervek munkáját - tette hozzá Maglai. A politikus kiemelte: azt szeretnék, ha törvények által is biztosítva lenne Vajdaság fejlődése. Kifejtette: támogatják az ellenzéki tüntetéseket, mert mint mondja, ez a hatalom nem fog békés úton visszalépni - húzta alá Szabadka Polgári Mozgalmának önkormányzati frakcióvezetője.

Maglai Jenő
Elég volt Mozgalom

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.