Ugrás a tartalomra

Orbán: Ami fontos, az a biztonság, az identitás és a versenyképesség

2019.05.20
11:50
2019.11.15
17:32
Forrás
MTI
A magyar kormányfő szerint ha nem figyelünk oda, akkor Európa tartós hanyatlása is bekövetkezhet.

Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot és tovább kell erősíteni a versenyképességet - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Zalaegerszegen. Ez a három dolog a magyar észjárás szerint összefügg: az identitásunk és a határaink megvédéséhez hozzátartozik az európai életforma, az európai gazdasági modell és a világ legnagyobb belső, egységes piacának megőrzése is - fejtette ki a kormányfő. Hangsúlyozta továbbá: a pénzügyi és a migrációs válság, valamint a Brexit is arra figyelmeztet, hogy ha nem figyelünk oda, akkor Európa tartós hanyatlása is bekövetkezhet.

Zalaegerszeg
Orbán Viktor

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.