Ugrás a tartalomra

Ana Brnabić Szabadkán értékeli a kormány egyéves munkáját csütörtökön

2018.07.03
14:18
2024.03.19
08:33
Forrás
Pannon RTV
A kormány egyéves munkáját értékeli csütörtökön, július 5-én Szabadkán Ana Brnabić. A miniszterelnök, a kormánytagok, valamint Bogdan Laban polgármester több helyszínt is végigjár.

Aznap az egész városban lehetnek útlezárások.

A kormány honlapján szereplő részletes program a következő:

10:00 Ipari zóna, Kisbajmok
A kormányfő megtekinti a német Norma Group vállalat gyártócsarnokát. A Norma Group eddig több mint 32 millió eurót fektetett be szerbiai működésébe.

12:00 Vegyészeti-Technológiai Iskola
Ana Brnabić kormányfő, Mladen Šarčević, oktatási-, valamint Branko Ružić, közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter meglátogatja a középiskolát. Az iskolaépületet most újítják, emellett az intézmény arról is híres, hogy a tanulók által készített terméket sikerrel árusítják.

13.30 Városháza alatti gyógyszertár
A kormányfő a helyszínen ellenőrzi, hogyan működik az ún. e-recept és az egységes várólista rendszer. A gyógyszertári programponton jelen lesz Zlatibor Lončar, egészségügyi miniszter, Branko Ružić, közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter, valamint a kormány IT-vel és elektronikus közigazgatással foglalkozó irodájának vezetője, Mihailo Jovanović.

17:00 Palics, a Vigadó nagyterme
A kormányfő a miniszterekkel együtt sajtótájékoztatón ismerteti a kormány egyéves munkájának eredményeit és a következő évre kitűzött prioritásokat.

A Pannon RTV az egész napos programot kíséri. Hírműsorainkból és honlapunkról is tájékozódhatnak.

Ana Brnabić
értékelés
Szerbia kormánya
Szabadka

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.