Ugrás a tartalomra

Ana Brnabić meghatározta a Vučić utáni szerb kormány prioritásait

2017.06.01
11:19
A makrogazdasági stabilitás megőrzése, a pénzügyi konszolidáció, a hosszútávon fenntartható reformok, a gazdasági fejlődés, valamint a kis- és a középvállalkozások támogatása
A makrogazdasági stabilitás megőrzése, a pénzügyi konszolidáció, a hosszútávon fenntartható reformok, a gazdasági fejlődés, valamint a kis- és a középvállalkozások támogatása. Ezek lesznek a Vučić utáni új szerb kormány prioritásai. Ezt mondta a helyi önkormányzati és államigazgatási miniszter. Ana Brnabić szerint a legnehezebb a gazdasági előrehaladás beindítása volt, most már gyorsabban kell haladni a sikerek felé. Brnabić aláhúzta: az igazságügy reformjára is nagy figyelmet kell fordítani, hogy az átláthatóbb és hatékonyabb legyen. Ana Brnabićot tartják egyébként a miniszterelnöki poszt egyik fő várományosának Ivica Dačić mellett. (fotó: Fonet)
új szerb kormány
Ana Brnabić
önkormányzati és államigazgatási miniszter
prioritás

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.