Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Apatin községben a Szerb Haladó Párt győzedelmeskedett

2020.06.23
10:58
Forrás
Pannon RTV
A 25 414 szavazásra jogosult polgár közül 14 334 szavazott, a részvételi arány 56,4% volt.

Otthonából 723 személy szavazott. Az emberek 6 listára adhatták le voksaikat. A községi képviselő testületben a Szerb Haladó Párt 20, a Szerbiai Szocialista Párt 4, a Vajdasági Magyar Szövetség 2, továbbá a Szerb Radikális Párt, a Nemzeti blokk és a Szerb Királyság Megújulási Mozgalom egy-egy mandátumot szerzett.

Választások 2020
Apatin
Szerb Haladó Párt
eredmény

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.