Ugrás a tartalomra

Április 3-án lehetnek a választások Szerbiában

2021.09.17
14:32
2021.09.17
14:41
Forrás
euronews.com
A kormánykoalíció javaslata alapján április 3-án lennének a köztársasági parlamenti és elnökválasztások Szerbiában, a kérdésben teljes az egyetértés.

Ezt közölték az európai parlament közvetítőivel és 15 párt képviselőjével megtartott plenáris ülésről, amelyet Belgrádban, a Szerbia Palotában tartanak. Az EP küldöttségéből Tanja Fajon, Vladimír Bilčík valamind Eduard Kukan és Knut Fleckenstein van jelen. A parlamenti választásokat február 16-án, a köztársasági elnökit pedig március 2-án írják ki a javaslat szerint. Az ülésen jelen van Ivica Dačić, a köztársasági parlament elnöke, valamint ellenzéki képviselők is.

parlament
parlamenti
parlamenti választások
elnökválasztás
Szerbia
Belgrád
Tanja Fajon
Vladimír Bilčík
Knut Fleckenstein

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.