Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

Az amerikai elnök különmegbízottja Pristinában

2020.01.23
14:47
2020.01.23
15:01
Forrás
Szerbiai RTV
Pristinától a szerbiai és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vám visszavonását kéri Richard Grenell, de Belgrád irányába is van követelése.

Pristinától a szerbiai és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vám visszavonását, Belgrádtól pedig a független Koszovó elismerésének visszavonására irányuló diplomáciai hadviselés leállítását kéri Richard Grenell.

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének különleges megbízottja ezt az után jelentette ki, hogy találkozott Albin Kurti koszovói kormányfőjelölttel. Leszögezte, az Amerikai Egyesült Államok abban érdekelt, hogy a régióban gazdasági fejlődés valósulhasson meg, továbbá, hogy a felek folytassák a párbeszédet annak érdekében, hogy megegyezésre jussanak.

megbízott
amerikai elnök
Richard Grenell
Pristina

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.