Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerbia Kormánya/Slobodan Miljevic

Az EBESZ szerbiai missziójának új vezetőjével tárgyalt Ana Brnabić

2021.02.18
14:23
2021.02.18
14:31
Forrás
Szerbiai RTV
Egy jó partneri viszonyról tanúskodik Szerbia és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet kapcsolata, ez nagy támogatást jelent az ország szinte minden fontos reformfolyamatában - jelentette ki Ana Brnabić.
Tanjug/Szerbia Kormánya/Slobodan Miljevic

A szerb kormányfő ma találkozott Jan Bartuval, az EBESZ szerbiai missziójának újonnan megválasztott vezetőjével. Brnabić rámutatott, hogy különösen értékeli az EBESZ szerepét a média terén. Kiemelte a médiastratégiát és az újságírók biztonságával foglalkozó munkacsoportot. Bartu közölte, az EBESZ továbbra is támogatja Szerbiát az igazságügyi reform folyamatában, de más fontos kérdésekben is.

EBESZ
szerbiai
misszió
vezető

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű