Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az EBRD régi és új nyugat-balkáni vezetőjét fogadta Újvidék polgármestere

2021.05.12
16:10
Forrás
Közlemény
Miloš Vučević, Újvidék polgármestere Hargitai Zsuzsannát fogadta ma a városházán.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank nyugat-balkáni igazgatója nemsokára új funkciót fog betölteni Közép-Ázsiában. Az utódja Matteo Colangeli is elkísérte Újvidékre, aki Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban, Észak-Macedóniában és Szerbiában lesz felelős igazgató. A székhelye Belgrádban lesz.

A felek az eddigi együttműködésről és sikerekről beszéltek. Megállapodtak, hogy az Újvidékkel kapcsolatos tevékenységet a tervezett protokoll és dinamika szerint hajtják végre az új vezetőséggel is.

Európai Fejlesztési és Újjáépítési Bank
Hargitai Zsuzsanna
Miloš Vučević

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.