Ugrás a tartalomra

Az egykori amerikai elnökök is reagáltak a washingtoni zavargásokra

2021.01.07
09:38
2021.01.07
18:39
Forrás
Index.hu
Az államfők elítélik a történteket.

Barack Obama, Bill Clinton és George W. Bush egykori elnökök is reagáltak a washingtoni zavargásokra.

Barack Obama korábbi demokrata párti elnök Twitter bejegyzésében azt írja: hatalmas gyalázatként és szégyenként fog bevonulni ez a nap az ország történelmébe, az erőszakot pedig a jelenlegi elnök szította a választási eredménnyel kapcsolatos alaptalan hazugságaival.

Hasonlóan nyilatkozott Bill Clinton volt demokrata elnök is, aki szerint Trump gyújtotta be a példa nélküli megmozdulás tüzét.

George W. Bush szerint visszataszító és szívszorító látvány volt a lázadás. Banánköztársaságokban vonják így kétségbe a választási eredményeket, nem a mi demokratikus országunkban - fogalmazott a volt republikánus amerikai elnök.

USA
választások
amerikai elnök
Washington

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.