Ugrás a tartalomra

Az Egységes Szerbia vezetője szerint javult a koszovói szerbek helyzete

2019.05.27
21:50
Forrás
Pannon RTV
A szerb államfő beszéde után a köztársasági parlament képviselőcsoportjainak vezetői szólhattak hozzá Aleksandar Vučić szerb államfő Koszovóról szóló jelentéséhez.

Mindannyiuknak 20 perc állt rendelkezésre. Elsőként Dragan Marković Palma, az Egységes Szerbia vezetője elmondta, támogatják a szerb elnök jelentését, ugyanis javult valamelyest a koszovói szerbek helyzete. Čedomir Jovanović, a Liberális Demokrata Párt elnöke felszólalásában egyebek között azt a kérdést tette fel, hogy melyik az a keserű igazság, amiről a szerb elnök beszélt, ugyanis szerinte az nem derült ki. A Szerb Radikális Párt vezetője, Vojislav Šešelj arról beszélt, hogy az ország uniós csatlakozásáról kellene elgondolkodni, mivel szerinte Szerbiától akármit kérnek, mindig az a vége, hogy annak teljesítése nélkül nem lehet belépni az unióba.

Dragan Marković Palma
Egységes Szerbia
Čedomir Jovanović
Liberális Demokrata Párt
Vojislav Šešelj
Szerb Radikális Párt

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.