Ugrás a tartalomra

Az illegális migrációról kéri ki a szegediek véleményét a Fidesz-KDNP

2017.11.16
13:51
2024.03.19
08:51
Forrás
MTI
Aláírásgyűjtést indítanak és személyesen is felkeresik az embereket az aktivisták.

Az illegális migrációról kéri ki a szegediek véleményét a Fidesz és a KDNP, aláírásgyűjtést indítanak és személyesen is felkeresik az embereket - jelentette be a két párt helyi frakcióvezetője a Tisza-parti városban. Kifejtették, minden alkalommal, amikor a közgyűlésen szóba került volna az illegális migráció témája, Botka László, Szeged szocialista polgármestere "lesöpörte" azt a napirendről. Szerintük az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, hogy a kötelező betelepítés esetén Szeged lenne a "célváros". Ezért a Fidesz és a KDNP kikéri a szegediek véleményét, azt a kérdést teszik föl: "Akarja-e ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek?". A kérdőíveket a Fidesz helyi irodájában, illetve a városban fölállított standokon írhatják alá az emberek, emellett otthonaikban is felkeresik a szegedieket. Az aláírásgyűjtés első ütemben december 17-ig tart, majd januárban folytatódik, míg a teljes lakosságot el nem érik.

illegális migráció
Fidesz-KDNP
Szeged

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű