Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az MM megköszönte a szavazóknak a rájuk adott voksokat

2018-11-05
00:14
2018-11-05
16:15
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai nemzeti tanácsi választások után a Magyar Mozgalom is értékelt vasárnap este.

Zsoldos Ferenc listavezető elmondta, az elmúlt hetek nagy próbatétel elé állították őket. Köszönetet mondott mindenkinek, aki rájuk szavazott.Nem törtük át a falat, de nem vallottunk kudarcot - fogalmazott vasárnap esti sajtótájékoztatóján Zsoldos Ferenc. A Magyar Mozgalom listavezetője kiemelte: a tömbmagyar területen értek el jó eredményeket, főként Szabadkán. Emellett Magyarkanizsát és Zentát is megemlítette.

Zsoldos Ferenc, listavezető, Magyar Mozgalom:A falat nem törtük át. Valóban nem törtük át a falat, hiszen nagyon sokan elmentek. Pont azok mentek el egyébként, akik talán nyitottak lettek volna a fal áttöréséhez, de ettől függetlenül, az eredményeink tisztességesek és becsületesek. A tömbmagyar területeken harminc százalék körüli eredményeket értünk el.

Zsoldos Ferenc hozzátette: a Magyar Mozgalom folytatja a megkezdett utat, mert az számukra becsületbeli ügy: „A Magyar Mozgalom folytatni fogja a megkezdett utat. Amellett, hogy a népünk még inkább fogy, a népünk között több tízezer ember érzi úgy, hogy nem őt képviselnék, amellett, hogy az emberek idősebbek és egyre idősödnek. Nekünk becsületbeli ügyünk, hogy folytassuk a küzdelmet. És igazából, ami miatt létrejött a Magyar Mozgalom, azt továbbra is folytatni fogja.”

A Magyar Mozgalom tovább folytatja a küzdelmet békében, csöndben, szeretettel, az emberekre figyelve. Erről szólt a Magyar Mozgalom, és erről is fog szólni - mondta Zsoldos Ferenc a nemzeti tanácsi választásokat követő sajtótájékoztatón.

Magyar Mozgalom
Zsoldos Ferenc

Most

19:52, Frissítve: 20:02

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.
18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.