Ugrás a tartalomra

Az MM megköszönte a szavazóknak a rájuk adott voksokat

2018.11.05
00:14
2018.11.05
16:15
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai nemzeti tanácsi választások után a Magyar Mozgalom is értékelt vasárnap este.

Zsoldos Ferenc listavezető elmondta, az elmúlt hetek nagy próbatétel elé állították őket. Köszönetet mondott mindenkinek, aki rájuk szavazott.Nem törtük át a falat, de nem vallottunk kudarcot - fogalmazott vasárnap esti sajtótájékoztatóján Zsoldos Ferenc. A Magyar Mozgalom listavezetője kiemelte: a tömbmagyar területen értek el jó eredményeket, főként Szabadkán. Emellett Magyarkanizsát és Zentát is megemlítette.

Zsoldos Ferenc, listavezető, Magyar Mozgalom:A falat nem törtük át. Valóban nem törtük át a falat, hiszen nagyon sokan elmentek. Pont azok mentek el egyébként, akik talán nyitottak lettek volna a fal áttöréséhez, de ettől függetlenül, az eredményeink tisztességesek és becsületesek. A tömbmagyar területeken harminc százalék körüli eredményeket értünk el.

Zsoldos Ferenc hozzátette: a Magyar Mozgalom folytatja a megkezdett utat, mert az számukra becsületbeli ügy: „A Magyar Mozgalom folytatni fogja a megkezdett utat. Amellett, hogy a népünk még inkább fogy, a népünk között több tízezer ember érzi úgy, hogy nem őt képviselnék, amellett, hogy az emberek idősebbek és egyre idősödnek. Nekünk becsületbeli ügyünk, hogy folytassuk a küzdelmet. És igazából, ami miatt létrejött a Magyar Mozgalom, azt továbbra is folytatni fogja.”

A Magyar Mozgalom tovább folytatja a küzdelmet békében, csöndben, szeretettel, az emberekre figyelve. Erről szólt a Magyar Mozgalom, és erről is fog szólni - mondta Zsoldos Ferenc a nemzeti tanácsi választásokat követő sajtótájékoztatón.

Magyar Mozgalom
Zsoldos Ferenc

Most

Népszerű