Ugrás a tartalomra
Magyar Mozgalom

Az MM nyílt levelet intézett Hajnal Jenőhöz, Nyilas Mihályhoz és Vicsek Annamáriához

2017-12-07
13:01
2017-12-07
13:10
Forrás
közlemény
Kényszerszüneten vannak a tordai Ady Endre Általános Iskola diákjai, mert nincs fűtés a tanintézményben.

Nyílt levelet intézett a Magyar Mozgalom elnöksége Hajnal Jenő MNT elnökhöz, Nyilas Mihály tartományi oktatási titkárhoz és Vicsek Annamária köztársasági oktatási államtitkárhoz a tordai Ady Endre Általános Iskolában bekövetkezett kényszerszünet kapcsán. Az intézményben november 21. óta szünetel az oktatás, az épületben ugyanis nincs fűtés. Az MM illetékesei szerint elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hogy a 21. században ne legyen erre megoldás. Közleményükben felszólítják az illetékeseket, hogy szervezzék meg a tanítás folytatását. A kényszerszünet egyébként 120, főként magyar ajkú diákot érint, akik közül sokan a kisérettségire készülnek.

Magyar Mozgalom
MNT
Hajnal Jenő
Nyilas Mihály
nyílt levél

Most

04:35, Frissítve: 04:53

Szombaton temetik I. Mihályt

A svájci rezidenciáján múlt héten elhunyt volt uralkodó holttestét szerdán a román hadsereg repülőgépe vitte haza. A szombati temetésig a bukaresti kormány háromnapos nemzeti gyászt rendeltelt el.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő