Ugrás a tartalomra
Magyar Mozgalom

Az MM nyílt levelet intézett Hajnal Jenőhöz, Nyilas Mihályhoz és Vicsek Annamáriához

2017-12-07
13:01
2017-12-07
13:10
Forrás
közlemény
Kényszerszüneten vannak a tordai Ady Endre Általános Iskola diákjai, mert nincs fűtés a tanintézményben.

Nyílt levelet intézett a Magyar Mozgalom elnöksége Hajnal Jenő MNT elnökhöz, Nyilas Mihály tartományi oktatási titkárhoz és Vicsek Annamária köztársasági oktatási államtitkárhoz a tordai Ady Endre Általános Iskolában bekövetkezett kényszerszünet kapcsán. Az intézményben november 21. óta szünetel az oktatás, az épületben ugyanis nincs fűtés. Az MM illetékesei szerint elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hogy a 21. században ne legyen erre megoldás. Közleményükben felszólítják az illetékeseket, hogy szervezzék meg a tanítás folytatását. A kényszerszünet egyébként 120, főként magyar ajkú diákot érint, akik közül sokan a kisérettségire készülnek.

Magyar Mozgalom
MNT
Hajnal Jenő
Nyilas Mihály
nyílt levél

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.