Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic/bg

Az orosz nagykövetet fogadta a szerb államfő

2019-02-13
11:52
2020-02-28
17:46
Forrás
Tanjug
Alekszandar Csepurin az orosz elnök levelét adta át Aleksandar Vučićnak, amelyben Vlagyimir Putyin gratulált a szerb államfőnek a közelgő államiság napja alkalmából.

Putyin levelében kitért arra, hogy Moszkva nagyra értékeli a Szerbiával való partnerségi viszonyt. Az orosz államfő szerint a két ország kapcsolata dinamikusan fejlődik. Vučić megköszönte a gratulációt.

Csepurin azt is közölte, hogy Oroszország szerint felelőtlen volt Pristina lépése a szerb termékekre is vonatkozó száz százalékos vám bevezetésével.

Vlagyimir Putyin
Alekszandar Csepurin
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.