Ugrás a tartalomra

„Az uniós szabványokat kell követni, útját kell állni a tisztességtelen versenynek”

2021.05.11
17:39
2021.05.11
19:48
Forrás
Szerbiai RTV
Az Európai Uniós előírásokkal össze kell hangolni a termékek műszaki követelményeinek és megfelelőségük értékelésének törvénytervezetét - mondta a köztársasági parlamentben Kovács Elvira.

A szerbiai parlament Európai Integrációs Bizottságának VMSZ-es elnöke kiemelte: az uniós szabványokat kell követni, útját kell állni a termelők közti tisztességtelen versenynek, és fel kell számolni a kereskedelem indokolatlan akadályait.

Kovács Elvira, elnök, Európai Integrációs Bizottság, Szerbiai Parlament: „A törvénytervezet lehetővé teszi a közérdek előmozdítását, mint amilyen az egészségvédelem, a fogyasztók és más felhasználók biztonsága, a vagyon védelme, a környezetvédelem, és a munkavédelem.”

Kovács Elvira
parlament

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.