Ugrás a tartalomra
FoNet

Az USA levélben szólította fel Koszovót a vámok visszavonására

2019-02-12
18:30
Forrás
Szerbiai RTV
Levélben szólította fel Hashim Thaci koszovói elnököt, Ramush Haradinaj kormányfőt és Kadri Veselit, a koszovói parlament elnökét a szerbiai és boszniai termékekre kirótt vám visszavonására Amerika.

Erről tudósít a szerb közmédia. A levélben az Amerikai Egyesült Államok vezetése azt írja, hogy amennyiben nem határoznak a vámok visszavonásáról, abban az esetben szankciókat vezetnek be Koszovóval szemben. Pristinai sajtóértesülések szerint a levél valóban megérkezett a koszovói vezetéshez, ezt megerősítette a helyi amerikai nagykövetség is.

Amerikai Egyesült Államok
Koszovó
100 százalékos vám

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.