Ugrás a tartalomra
pixabay/magnascan

Bajatović marad a Srbijagas élén

2020.10.26
13:30
2020.10.26
13:39
Forrás
Tanjug
Dačić: A Szerbiai Szocialista Pártnak két erős közvállalat élén lesz képviselője.

Dušan Bajatović marad a Srbijagas vezetője, így a Szerbiai Szocialista Pártnak még egy erős közvállalat élén lesz képviselője, jelentette ki Ivica Dačić parlamenti házelnök, az SZSZP elnöke. Bajatović természetesen marad a Srbijagas élén, ez nem is volt kérdés. Emellett a Szerbiai Szocialista Párt még egy erős közvállalatot kap – mondta Dačić a Prva TV vendégeként. A kérdésre, hogy Branko Ružić, Aleksandar Antić vagy Slavica Đukić Dejanović lesz-e az új oktatási miniszter, Dačić igennel felelt, de pontos információt nem árult el, írja a Tanjug.

Ivica Dačić
SZSZP

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.