Ugrás a tartalomra

Bajatović marad a Srbijagas élén

2020.10.26
13:30
2020.10.26
13:39
Forrás
Tanjug
Dačić: A Szerbiai Szocialista Pártnak két erős közvállalat élén lesz képviselője.

Dušan Bajatović marad a Srbijagas vezetője, így a Szerbiai Szocialista Pártnak még egy erős közvállalat élén lesz képviselője, jelentette ki Ivica Dačić parlamenti házelnök, az SZSZP elnöke. Bajatović természetesen marad a Srbijagas élén, ez nem is volt kérdés. Emellett a Szerbiai Szocialista Párt még egy erős közvállalatot kap – mondta Dačić a Prva TV vendégeként. A kérdésre, hogy Branko Ružić, Aleksandar Antić vagy Slavica Đukić Dejanović lesz-e az új oktatási miniszter, Dačić igennel felelt, de pontos információt nem árult el, írja a Tanjug.

Ivica Dačić
SZSZP

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.