Ugrás a tartalomra
pixabay/magnascan

Bajatović marad a Srbijagas élén

2020-10-26
13:30
2020-10-26
13:39
Forrás
Tanjug
Dačić: A Szerbiai Szocialista Pártnak két erős közvállalat élén lesz képviselője.

Dušan Bajatović marad a Srbijagas vezetője, így a Szerbiai Szocialista Pártnak még egy erős közvállalat élén lesz képviselője, jelentette ki Ivica Dačić parlamenti házelnök, az SZSZP elnöke. Bajatović természetesen marad a Srbijagas élén, ez nem is volt kérdés. Emellett a Szerbiai Szocialista Párt még egy erős közvállalatot kap – mondta Dačić a Prva TV vendégeként. A kérdésre, hogy Branko Ružić, Aleksandar Antić vagy Slavica Đukić Dejanović lesz-e az új oktatási miniszter, Dačić igennel felelt, de pontos információt nem árult el, írja a Tanjug.

Ivica Dačić
SZSZP

Most

22:06, Frissítve: 23:17

Ferencváros-Barcelona 0-3

Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.
21:51, Frissítve: 21:59

Felére csökken a bérleti díj Belgrádban

Decemberben és januárban a bérleti díj felét kell majd fizetniük azoknak a belgrádi vendéglátóipari egységeknek, amelyek a város tulajdonában lévő üzlethelyiségekben működtetik vállalkozásukat – jelentette ki a szerb főváros alpolgármestere.
20:44, Frissítve: 20:54

Online nyílt nap a Kosztolányiban

A bemutatkozást mindenki megtekintheti, aki csütörtökön, december 3-án csatlakozik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Facebook-oldalán meghirdetett eseményhez.
18:41

WHO: Otthon is viseljünk maszkot!

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.
17:16, Frissítve: 21:20

A beutazókat is érinti a várható osztrák szigorítás

December hetedikétől több járványügyi szabályozás is módosul Ausztriában. Egyes esetekben oldanak a korlátozásokon, míg más esetekben szigorítás várható, amennyiben a kormány dönt róla. A szigorítás egyebek között a beutazókat is érinti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.