Ugrás a tartalomra

Befejezte szabadkai kampányát a Szerb Haladó Párt

2020.06.18
13:21
2020.06.18
16:15
Forrás
Pannon RTV
Az SZHP mai sajtótájékoztatóján beszámoltak az eddigi eredményekről és a további tervekről.

Bogdan Laban, a város jelenlegi polgármestere szerint az egészségügyben és az idegenforgalomban is szeretnék folytatni a beruházásokat a következő időszakban.

Bogdan Laban, a szabadkai városi szervezet elnöke, SZHP: „Lesz egy gyönyörű, korszerű kórházunk, amelyre a szabadkaiak 50 évet vártak. Ezzel emeljük majd az egészségvédelem színvonalát Szabadkán. Ez lesz a legfontosabb beruházás, amire büszkék vagyunk. Dolgozunk, és azt hiszem, hogy egy hónap múlva kezdődik el az orvosi rendelő építése a Harcosok sorakozója lakótelepen, ahol nagyon sok ember él. Ezt követi majd a palicsi rendelő. Számos iskola várja az új beruházásokat, azokon kívül, amelyeket már felújítottunk. Tehát folytatjuk a beruházásokat az oktatási és a szociális védelmi intézményekbe, de a sportberuházásokat is.”

Választások 2020
Bogdan Laban
Szerb Haladó Párt
Jasmina Stevanović
Dragi Vučković

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.