Ugrás a tartalomra

A Belga Királyság belgrádi nagykövetét fogadta Pásztor István és Igor Mirović

2023.02.24
18:09
2023.02.24
22:40
Forrás
Facebook, Közlemény
A Tartományi Képviselőház elnöke és Cathy Buggenhout egyebek mellett a gazdasági együttműködés tapasztalatairól és annak további lehetőségeiről egyeztetett Újvidéken.

A belga nagykövet reményét fejezte ki, hogy Szerbia uniós csatlakozási folyamatában előrelépés történik és megnyílhat a versenyképességre és az inkluzív növekedésre vonatkozó harmadik klaszter.

Belgium egyébként a hetedik legnagyobb befektető Vajdaságban. Jók a belga cégek itteni tapasztalatai, nincs is ettől fontosabb és hatékonyabb reklám - fogalmazott Pásztor István.

Igor Mirović is fogadta Belgium szerbiai nagykövetét. A Tartományi Kormány elnöke és Cathy Buggenhout Vajdaság és a belga régiók közötti együttműködés elmélyítéséről tárgyalt. A két ország érdeke az együttműködés javítása minden területen, különös tekintettel a gazdasági együttműködésre, a körforgásos és a zöld gazdaságra - hangzott el az eseményen. A tárgyalópartnerek egyetértettek abban, hogy a kétoldalú kapcsolatok évtizedek óta nagyon jók, és nagy lehetőségek rejlenek az együttműködés fejlesztésében.

Pásztor István
Belgium
Igor Mirović

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.