Ugrás a tartalomra

Belgrádba látogat az orosz kormányfő

2019.10.19
08:40
2019.10.19
09:39
Forrás
Vajdasági RTV
Belgrádba érkezik szombaton délben Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő. Egynapos látogatásán az orosz miniszterelnök nyolc helyszínt látogat meg.

Dmitrij Medvegyevet a belgrádi reptéren Ana Brnabić szerb miniszterelnök és Aleksandar Vučić szerb államfő fogadja, akivel tárgyalást is folytat majd. A vendég részt vesz azon az ünnepi megemlékezésen, amelyet Belgrád felszabadításának 75. évfordulója alkalmából szerveznek a fővárosi Száva Központban, emellett megtekint egy katonai gyakorlatot Batajnicánál, beszédet mond a köztársasági képviselőházban, valamint megkoszorúz több második világháborús emlékművet. Dmitrij Medvegyev utoljára tíz évvel ezelőtt járt Szerbiában, államfői minőségben.

Belgrád
Dmitrij Medvegyev
Ana Brnabić
Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.