Ugrás a tartalomra
Instagram/@buducnostsrbijeav

Belgrádba látogat Orbán Viktor

2023.03.25
08:42
2023.03.25
11:25
Magyarország miniszterelnöke Aleksandar Vučić köztársasági elnökkel tárgyal.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vučić köztársasági elnökkel tárgyal - tájékoztat Havasi Bertalan, a magyar kormányfő sajtófőnöke.

A megbeszélés témái között szerepel Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar-szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz-ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei - mondta a magyar Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Szijjártó Péter szintén megérkezett Belgrádba, ahol Siniša Mali pénzügyminiszterrel tárgyal - közölte Facebook-oldalán a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Orbán Viktor
Aleksandar Vučić
Belgrád
találkozó

Most

13:21, Frissítve: 13:31

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót
08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű