Ugrás a tartalomra
TANJUG/INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"

A belgrádi torony még az év vége előtt elkészül

2021-01-27
14:41
Forrás
Instagram/buducnostsrbijeav
A Belgrád a vízen projekt egyik legnagyobb beruházásával kapcsolatos hírt Aleksandar Vučić szerb elnök Instagram-oldalán jelentette be.

Bejegyzésében úgy fogalmaz: az álmok mindig valóra válnak, amikor értük dolgozol és élsz. A belgrádi torony az év vége előtt elkészül. A szerb államfő Siniša Mali szerb pénzügyminiszterrel és Mohamed Alabbar vállalkozóval, az Eagle Hills kivitelező cég vezetőjével együtt tekintette meg a torony építési munkálatait.

belgrádi torony
Belgrád a vízen
Aleksandar Vučić

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.