Ugrás a tartalomra

Bemutatkozott a Polgári Mozgalom Zentáért csoport

2020.06.12
15:32
2020.06.12
18:41
Forrás
Pannon RTV
11 jelöltet indít községi szinten a Polgári Mozgalom Zentáért elnevezésű polgári csoport. Így velük együtt két párt és két polgári csoport közül választhatnak a község lakosai június 21-én.

Sándor József listavezető elmondta, hogy nehezen hozták meg a döntést, de végül a mérleg az indulás felé billent a bojkott helyett, így miután megszüntették Szerbiában a rendkívüli állapotot, elkezdték az aláírások gyűjtését. Összesen 350 polgár támogatta őket.

Sándor József, a Polgári Mozgalom Zentáért listavezetője: „Ebben a csoportban van néhány olyan képviselő, aki eddig is képviselő volt. A Magyar Mozgalom - VMDK képviselő csoportjában tevékenykedtek a zentai képviselő testületben. Az volt a véleményünk, és most is az, hogy a mi csoportunk volt a zentai polgároknak a lelkiismerete ezen a KKT-n, mi tudtuk megvédeni bizonyos kérdésekben a zentai polgárok érdekeit, olyan döntésekkel szemben, amelyek károsak lettek volna, tehát egyenes út vezetett oda, hogy megindulunk a választásokon.”

Polgári Mozgalom Zentáért
Sándor József
Zenta
Választások 2020

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.