Ugrás a tartalomra
TANJUG/TANJA VALIC/nr

Berendelték Palmát a rendőrségre

2021.04.22
14:59
Forrás
Tanjug
Informatív beszélgetésre rendelték be a rendőrségre Dragan Marković Palmát és még néhány személyt a jagodinai felső ügyészség utasítására.

Dragan Marković Palmát, a jagodinai Városi Képviselő-testület elnökét, az Egységes Szerbia párt vezetőjét és köztársasági parlamenti képviselőjét Marinika Tepić, a Szabadság és Igazságosság Pártjának tisztségviselője vádolta meg azzal, hogy fiatalkorú lányokkal szervezett mulatságokat maga, politikai és üzleti partnerei számára, ezek a kiskorú lányok közül pedig többen vele vagy ismerőseivel töltöttek el időt.

Marinika Tepić néhány nappal ezelőtti sajtótájékoztatóján azt mondta, bizonyítékokkal és szemtanúkkal tudja alátámasztani állításait. A Felső Ügyészség elrendelte, hogy a rendőrség hallgasson ki mindenkit, aki érintett lehet az ügyben.

Dragan Marković Palma egyébként korábban azt mondta, az ellene felhozott vádak nem igazak.

Dragan Marković Palma
rendőrség

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.