Ugrás a tartalomra
Tanjug/Kay Nietfeld/DPA via AP, Pool

Berlin ellenez mindenféle határváltoztatást Szerbia és Koszovó között

2021.03.04
16:55
Forrás
Szerbiai RTV
Berlin ellenez mindenféle határváltoztatást Szerbia és Koszovó között, jelentette ki ma Berlinben Heiko Maas Németország külügyminisztere Nikola Selaković szerb külügyminiszterrel folytatott megbeszélése során.

Hozzátette, Németország az Amerikai Egyesült Amerikai Államokkal aktívan szerepet vállal majd a Belgrád és Priština közötti párbeszédben. Nikola Selaković a tárgyalás után kijelentette, Belgrád álláspontja a párbeszéd folyamán a kompromisszum elérése, miszerint egyik fél se kaphat meg mindent, hanem csak elegendőt.

Németország
Szerbia
Koszovó
Heiko Maas
Nikola Selaković

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!