Ugrás a tartalomra
Tanjug/INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV/bs

A BIA tagjait köszöntötte a szerb elnök

2020-10-17
20:59
Forrás
Szerbiai RTV
A Biztonsági-információs Ügynökség tagjait köszöntötte ma Aleksandar Vučić a szervezet napja alkalmából.

A szerb elnök Bratislav Gašićtyal, a BIA igazgatójával helyzete el az emlékezés virágait annál az emlékfalnál, amelyet azok emlékére állítottak, akik elhunytak bevetés közben és az ügynökség tagjai voltak. A BIA egyébként ma ünnepelte megalapításának 18. évfordulóját. A szerb elnök elmondta, az ügynökség az elmúlt időszakban nagyot fejlődött, ezt támasztják alá az eredmények is, amelyeket elért. Hozzátette, továbbra is fontos a BIA technikai, és káderállomány szempontjából való fejlesztése. 

Aleksandar Vučić
Biztonsági-információs Ügynökség

Most

19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.
18:26

Mini-Schengen online csúcs

Három témakörben tartott virtuális találkozót Aleksandar Vučić szerb államfő, Edi Rama albán kormányfő és Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök.
15:51, Frissítve: 17:34

1545-tel nőtt a fertőzöttek száma Szerbiában

Újra negatív rekordot döntött a napi új fertőzöttek száma Szerbiában, Szabadkán is emelkedett a kórházban kezelt koronavírusos páciensek száma, Vajdaság területén pedig 212 újabb koronavírusos beteget regisztráltak.

Népszerű