Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Biden: A NATO válaszlépéseket tesz, ha Oroszország folytatja ártalmas tevékenységét

2021.06.14
22:33
2021.06.14
22:43
Forrás
MTI
A 30 államot tömörítő észak-atlanti szervezet csúcstalálkozóját követően az amerikai elnök hangsúlyozta, Kína és Oroszország éket próbál verni a transzatlanti szolidaritás működésébe.

A NATO nem keresi a szembenállást Oroszországgal, de válaszlépéseket tesz, ha Moszkva folytatja ártalmas tevékenységét - jelentette ki Joe Biden amerikai elnök Brüsszelben hétfőn.Világossá fogja tenni Vlagyimir Putyin orosz elnök számára, hogy lehet tere az együttműködésnek, amennyiben Moszkva azt az utat választja - fogalmazott Biden. Kiemelte, a tagállamok vezetői egyetértettek abban, hogy fontos a demokratikus értékek megújítása és az ellenállóképesség megerősítése.

Joe Biden
NATO-csúcs
Oroszország
Kína

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.