Ugrás a tartalomra

Biden szerint Putyin meg fogja támadni Ukrajnát

2022.02.19
08:45
2022.02.19
14:59
Forrás
Szerbiai RTV
Gyors, összehangolt gazdasági szankciókat vezetnek be Oroszországgal szemben, ha ők a konfliktus folytatása mellett döntenek.

Meggyőződésem, hogy Putyin úgy döntött, megtámadja Ukrajnát - jelentette ki Joe Biden amerikai elnök. Hozzátette, hogy az Egyesült Államok úgy véli, Oroszország Ukrajna fővárosát, Kijevet veszi célba.

Biden kijelentését egy Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Nagy-Britannia, az EU és a NATO vezetőivel folytatott telefonbeszélgetés követte – közölte a Fehér Ház.

Ígéretet tettek arra, hogy továbbra is diplomáciai eszközökkel küzdenek a feszültség enyhítése ellen, és egyúttal készséget mutattak arra, hogy gyors, összehangolt gazdasági szankciókat vezessenek be Oroszországgal szemben, ha ők a konfliktus folytatása mellett döntenek – áll a Fehér Ház közleményében, írja a Reuters.

Oroszország
Ukrajna
támadás

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű