Ugrás a tartalomra
Bissau-Guinea zászlaja
Pixabay

„Bissau-Guinea nem ismerte el Koszovó függetlenségét”

2017-11-17
18:48
Forrás
Szerbiai RTV
Bissau-Guinea tagadja, hogy elismerte volna Koszovó függetlenségét - jelentette be a nyugat-afrikai állam miniszterelnöke Belgrádban.

Umaro Sissoco Embaló kijelentette, nem látott semmilyen dokumentumot, amely Koszovó Bissau-Guinea általi elismerését bizonyítaná. A nyugat-afrikai ország támogatja Szerbia területi integritását és szuverenitását - hangsúlyozta Bissau-Guinea Köztársaság miniszterelnöke. Ivica Dačić szerb külügyminiszter azt mondta, ezzel is az látszik, hogy a Koszovót elismerő országok listáján valószínűleg vannak még olyan államok, amelyek valójában nem ismerték el annak függetlenségét. Pristina szerint Bissau-Guniea 2011. január 14-én ismerte el Koszovó függetlenségét.

Bissau-Guinea
Koszovó
függetlenség

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.