Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Biztatók az Európai Bizottság és a magyar kormány közötti tárgyalások

2022.11.13
15:46
Forrás
hirado.hu
Jó esély van a megállapodásra és arra, hogy Magyarország végre hozzájuthat az eddig politikai okokból visszatartott uniós pénzekhez – hangoztatta a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője.

Deutsch Tamás a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, a következő egy hét, tíz nap döntő időszak lesz a tárgyalások várható eredményének szempontjából, mert nem adták fel a küzdelmet azok a magyar és európai baloldali politikai erők sem, amelyek a lehető legdurvább módon támadják mindenütt Európában a nemzeti, konzervatív jobboldali, kereszténydemokrata kormányokat.

magyar kormány
Európai Bizottság
Deutsch Tamás

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.