Ugrás a tartalomra

Blic: Maja Gojković lehet az új kultúráért és tájékoztatásért felelős miniszter

2018.05.26
13:04
2018.05.26
19:26
Forrás
N1
Hetek óta folyik a tárgyalás az esetleges kormányátalakításról.

Maja Gojković jelenlegi köztársasági parlamenti házelnök lehet az új kultúráért és tájékoztatásért felelős miniszter, míg helyét a házelnöki székben Nenad Čanak a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke, parlamenti képviselő veheti át - írja a Blic online felülete. Emlékeztetnek, hetek óta folyik a tárgyalás az esetleges kormányátalakításról. Forrásaik szerint a jelenlegi tájékoztatási miniszter, Vladan Vukosavljević nem teljesített jól posztján, így leváltása előtérbe került. A belgrádi napilap azt is tudni véli, hogy Goran Knežević, gazdasági miniszter pedig személyes okokra hivatkozva távozik majd a kormányból.

Szerbia kormánya

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.