Ugrás a tartalomra

Bojkottálja a helyi közösségi választásokat Szabadkán a Dveri

2019.06.11
18:13
Forrás
Közlemény
Sem a helyi közösségi választásokon, sem más választáson nem vesznek részt Szabadkán olyan feltételek mellett, amelyek a sajtóban és máshol uralkodnak.

Ezt írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben. Ez megegyezik a Szövetség Szerbiáért döntésével is, amelynek mi is tagjai vagyunk, illetve az ellenzék egy részének döntésével is - írják. Szerintük jelen pillanatban a választások ilyen feltételek mellett egyáltalán nem legitimek.

Dveri
Szabadka
bojkott

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.