Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimirije Goll

A boszniai Szerb Köztársaság kormányfőjével találkozott ma Aleksandar Vučić

2019-01-11
16:04
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő kiemelte, Szerbia őszinte barátként és megbízható partnerként mindig támasza lesz a boszniai Szerb Köztársaságnak.

Hozzátette, Szerbia a daytoni békeszerződés tiszteletben tartásával segíti majd az infrastrukturális és más fejlesztéseket a boszniai Szerb Köztársaságban, és folytatja a közös munkát a kultúra és a szellemi kapcsolatok ápolása terén. Radovan Višković azt mondta, Vučić az első szerb elnök, akik szavak helyett a tettek mezejére lépett, hiszen megtartotta az ígéreteket, és segítette a különböző objektumok és infrastrukturális projektek megvalósítását Bosznia-Hercegovinában. Radovan Viškovićtyal Ana Brnabić szerb miniszterelnök is találkozott. A tárgyaláson megállapították, hogy a kapcsolat Szerbia és a boszniai Szerb Köztársaság között kitűnő, és mindkét fél az együttműködés erősítésében érdekelt.

Aleksandar Vučić
Boszniai Szerb Köztársaság

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.