Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimirije Goll

A boszniai Szerb Köztársaság kormányfőjével találkozott ma Aleksandar Vučić

2019-01-11
16:04
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő kiemelte, Szerbia őszinte barátként és megbízható partnerként mindig támasza lesz a boszniai Szerb Köztársaságnak.

Hozzátette, Szerbia a daytoni békeszerződés tiszteletben tartásával segíti majd az infrastrukturális és más fejlesztéseket a boszniai Szerb Köztársaságban, és folytatja a közös munkát a kultúra és a szellemi kapcsolatok ápolása terén. Radovan Višković azt mondta, Vučić az első szerb elnök, akik szavak helyett a tettek mezejére lépett, hiszen megtartotta az ígéreteket, és segítette a különböző objektumok és infrastrukturális projektek megvalósítását Bosznia-Hercegovinában. Radovan Viškovićtyal Ana Brnabić szerb miniszterelnök is találkozott. A tárgyaláson megállapították, hogy a kapcsolat Szerbia és a boszniai Szerb Köztársaság között kitűnő, és mindkét fél az együttműködés erősítésében érdekelt.

Aleksandar Vučić
Boszniai Szerb Köztársaság

Most

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.